Εξ-ασφαλίστε τα προϊόντα σας!


  • Το ολόγραμμα ασφαλείας είναι μια ταινία που με την μέθοδο της θερμότητας επικολλάται πάνω στο χαρτί. Πάνω στην ταινία του ολογράμματος μπορεί να αναγράφεται η λέξη valid με ιριδίζων χρώμα.
  • Πάνω στην ταινία μπορεί να αναγράφεται το λογότυπο του πελάτη με ιριδίζον χρώμα. (Η προμήθεια αυτής της ταινίας πρϋποθέτει παραγγελία μεγάλης ποσότητας λόγω του υψηλού κόστους της αρχικής μήτρας.)
  • Μπορεί να μπει απλή ταινία ολογράμματος (χωρίς ιριδίζον χρώμα) και το σχήμα της ταινίας που θα μεταφερθεί στο έντυπο να έχει το σχήμα του λογότυπού σας.

Οι ολογραφικές εκτυπώσεις χρησιμοποιούνται ευρέως για λόγους ταυτοποίησης και για λόγους ασφαλείας.

Πιστωτικές κάρτες, άδειες οδήγησης, διαβατήρια, κάρτες ασφαλείας έχουν συνήθως μια μικρή ολογραφική εκτύπωση ενσωματωμένη στην επιφάνειά τους.

Η ολογραφική εκτύπωση λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε αυτές τις εφαρμογές, επειδή η εικόνα δεν μπορεί να αναπαραχθεί με έναν σαρωτή ή φωτοτυπικό μηχάνημα, και η πλαστογράφηση μιας τέτοιας εικόνας έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολη και δαπανηρή.

Μπορεί να τυπωθεί σε:

  • Εισιτήρια
  • Κουπόνια
  • Λαχνούς

TUV    Facebook Entyposis

Η Εντύπωσις - Λερίδης γραφικές τέχνες δραστηριοποιείται και εξάγει προϊόντα στην αγορά της Ρουμανίας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Προϊόντα που δεν είναι ανεπτυγμένα στην αγορά αυτή όπως το ολόγραμμα, το ξυστό, τα direct mail, τα loyalty cards, τα barcode – Qrcode και τα μεταβλητά δεδομένα έχουν εξειδικεύσει την Εντύπωσις με θετικά αποτελέσματα.

Εδώ η έντυπη επικοινωνία παίρνει μορφή

       Σκοπός μας είναι να βλέπουν οι πελάτες μας μέσα από τις δικές τους δημιουργίες, αυτό που επιθυμούν για την επιχείρησή τους. Ο πρωταρχικός στόχος του πελάτη είναι και δικός μας. Η απόλυτη ικανοποίησή του είναι και αυτοσκοπός μας.

Τα δεδομένα του πελάτη μελετούνται προσεκτικά και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, είναι το καλύτερο δυνατό που μπορεί να βρει στην αγορά.

Η δημιουργία και η υλοποίηση μιας ιδέας, δεν αποτελεί μια επιπλέον εργασία. Αποτελεί πρόκληση, την οποία είμαστε πάντα πρόθυμοι να δεχτούμε.

Καλλιεργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης ενώ φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες του πελάτη, με έξυπνες και δημιουργικές προτάσεις.

Μια δουλειά μαζί μας θα... ΕΝ-ΤΥΠΩΘΕΙ στην μνήμη σας!

Χρήστος Λερίδης General Manager
ENTYPOSIS Graphic Art

Εκτύπωση λογοτύπων σε αυτοκόλλητα χαρτάκια