Έξυπνη λύση για προώθηση των προϊόντων σας!


Το Ξυστό είναι μια ταινία η οποία επικολλάται πάνω σε ένα έντυπο ή κάρτα η οποία αν γρατζουνιστεί από τον καταναλωτή, αποκαλύπτονται οι πληροφορίες που κρύβονται από κάτω.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε ένα ευρύ φάσμα προώθησης μάρκετινγκ.

Η Εντύπωσις Γραφικές Τέχνες εκτυπώνει υψηλής ποιότητας ξυστό σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Μπορεί να τυπωθεί σε:

  • Κάρτες
  • Κουπόνια
  • Επιστολές

TUV    Facebook Entyposis

Η Εντύπωσις - Λερίδης γραφικές τέχνες δραστηριοποιείται και εξάγει προϊόντα στην αγορά της Ρουμανίας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Προϊόντα που δεν είναι ανεπτυγμένα στην αγορά αυτή όπως το ολόγραμμα, το ξυστό, τα direct mail, τα loyalty cards, τα barcode – Qrcode και τα μεταβλητά δεδομένα έχουν εξειδικεύσει την Εντύπωσις με θετικά αποτελέσματα.

Εδώ η έντυπη επικοινωνία παίρνει μορφή

       Σκοπός μας είναι να βλέπουν οι πελάτες μας μέσα από τις δικές τους δημιουργίες, αυτό που επιθυμούν για την επιχείρησή τους. Ο πρωταρχικός στόχος του πελάτη είναι και δικός μας. Η απόλυτη ικανοποίησή του είναι και αυτοσκοπός μας.

Τα δεδομένα του πελάτη μελετούνται προσεκτικά και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, είναι το καλύτερο δυνατό που μπορεί να βρει στην αγορά.

Η δημιουργία και η υλοποίηση μιας ιδέας, δεν αποτελεί μια επιπλέον εργασία. Αποτελεί πρόκληση, την οποία είμαστε πάντα πρόθυμοι να δεχτούμε.

Καλλιεργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης ενώ φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες του πελάτη, με έξυπνες και δημιουργικές προτάσεις.

Μια δουλειά μαζί μας θα... ΕΝ-ΤΥΠΩΘΕΙ στην μνήμη σας!

Χρήστος Λερίδης General Manager
ENTYPOSIS Graphic Art

Εκτύπωση λογοτύπων σε αυτοκόλλητα χαρτάκια